Vídeos

Aquí podeu trobar uns vídeos relacionats amb les nostres campanyes i les nostres activitats. A cada vídeo hi trobareu indicada la llengua del reportatge i, si cal, de les entrevistes.

Para todos, La 2, 15/03/2013, Debate: bombardeos sobre Barcelona – Debat entre Santiago Vidal, jutge de l’Audiència Provincial de Barcelona, Xavier Domènech, professor d’història contemporània de la UAB i Guido Ramellini de l’Associació AltraItalia arran de la resolució dictada per la mateixa Audiència Provincial el 23 de gener 2013 (en castellà).

Obiettivo Barcellona – Entrevistes amb dos exaviadors italians sobre els bombardeigs feixistes en la Guerra Civil espanyola (en català, entrevistes en italià amb subtítols en català).

 

Entrevistes i reportatges sobre AltraMemoria i AltraItalia

 

connexio

Connexió Barcelona, TV3, 24/07/2012 – Entrevista amb Marcello Belotti sobre la història d’AltraMemoria i AltraItalia (en català).

 

latituds

Latituds, TV3, 12/06/2011, L’altra Itàlia – Entrevistes amb membres d’AltraMemoria i AltraItalia amb ocasió de la presentació de la primera querella a l’Audiència Nacional de Madrid, el 2 de juny de 2011 (en català, amb entrevistes en català, castellà i italià).

 

Italiani a Barcellona TV, 06/06/2011, Denuncia bombardamenti fascisti italiani su Barcellona”– Entrevista amb Marcello Belotti sobre la primera querella presentada per Altramemoria i AltraItalia (en italià). 

 

Commemoracions a Sant Felip Neri 

 

btvnoticies

BTV – Barcelona Televisió, 13/02/2011, Sant Felip Neri recorda el primer bombardeig de la Guerra Civil – Entrevistes amb membres d’AltraMemoria i AltraItalia arran de la primera commemoració dels bombardeigs a la Plaça Sant Felip Neri el 13 de febrer de 2011 (en català, entrevistes en català i castellà).

 

Espatriati.it, 13/02/2011, Una domenica in piazza -Una narració per imatges de la commemoració a la Plaça Sant Felip Neri el 13 de febrer de 2011. Aquest vídeo es troba també a la pàgina Plaça Sant Felip Neri de la secció Activitats (en italià).